Saturday, 19 November 2011

Cerita Cinta Anak Remaja =='

sayang , i tak pernah terpikir pun yang i akan berpisah dengan you .
even tough i tak pernah berharap nak lepaskan you .
tapi takdir dah tentukan segalanya .
kita hanya manusia yang mengikut rentak dan takdir ALLAH , sayang .
walaupun i tak berharap atau terpikir nak tinggalkan you tapii i dah sediakan my mind , mental and fizikal kalau-2 you terpaksa pergi dan lepaskan i .
malangnya bila i yang terpaksa lepaskan you sayang .
beratnya i nak lakukan sesuatu mcm tu .
i bukanlah insan yang suka tinggal dan meninggalkan .
atas dasar kesabaran , dan atas dasar kasih sayang juga . i lepaskan you sayang .
i terpaksa dan i tahu you mengaharapkan benda neh terjadi .
takpe sayang . i boleh handle diri i sebaik mungkin .
i harap you boleh jaga diri you . and be a good boy , insyaallah .
setiap manusia pernah melakukan kesilapan dalam hidup .
dan setiap manusia juga akan berubah . dan sentiasa berubah untuk menjadi yang lebih baik atau sebaliknya .
i relakan kepergian you sayang . kalau yang tu boleh membahagiakan you .
bukannya i nak meratap semua neh . i hanya nak luahkan apa yg i rasa .
mungkin bukan jodoh kita . mungkin juga belum sampai masa untuk kita bersama .
tapi i bersyukur kepada ALLAH , sebab pernah kenalkan i dengan you .
walaupun kenangan yang tercipta , amat susah untuk i lupakan .
segalanya kita harungi bersama .
gembira , sedih , kecewa , marah kita bersama .
segala tohmahan , makian , kutukan , perlian , kita terima dengan hati yang reda .

i missyou my teddy bear a.k.a K . kemana la kau menghilang . haih :DD tu la kau . kecik sangat . sampai aku tak tau aku letak kau kat mana . sape yang terjumpa teddy bear seperti di bawah neh , harap pulangkan balik my K . terima kasih =='

No comments:

Post a Comment