Monday, 10 October 2011

sebab aku sayang kawan aku :)

takde apa yang nak dikongsikan melainkan menaip tanpa hala tuju . saja menaip entry banyak-2 . nak mengadap buku memang terang-2 takde mood :) baca kang , tak masuk kepala pun :) dari berpura pura membaca baik tutup buku then lempaq jauh-2 . dah nak SPM kang kutip balik >-<

harini , seronok sikit belajar sains . entah kenapa . mungkin sebab aku dapat jawab soalan-2 beliau . bangga okay sebab aku bukanlah pelajar yang pandai dalam subjek sains . saja cuba jawab soalan yg beliau bagi gara-2 takut kena marah , so aku pun konon-2 confident tulis jea apa yang aku rasa betul :) and guess what , jawapan yang aku bagi dari awal sampai the last question betul :) terasa semangat nak seat for SPM #tibatiba# semua neh mungkin berkat group yang dibahagikan oleh cikgu tu agaknya . tengs to my ahli group : AYU . SOLEHAH . and AMIRA :) #bestamongthebest#

semangat memang semangat . tapi takde semangat nak membaca . lagipun sekarang neh bukan lagi masa nak membaca buku dari form4 sampai form5 okay . sekarang adalah masa dimana kena rajinkan diri buat latihan . walaupun soalan tu berulang ulang . sebab kadang-2 kita buat soalan trial negeri lain or dari mana-2 buku , ada soalan yang sama kan . secara tak langsung kita boleh ingat semua tu . kalau nak baca buku skrg memang tak sempat nak kumpul balik segala . tapi kalau rajin , keep doing that okay :) ada usaha ada kejayaan .

btw , membe-2 yang banyak tolong aku dalam pelajaran selama neh . terima kasih sangat . aku hargai hampa sampai mati . kalau aku berjaya nanti , aku takkan lupa hampa punya . kawan tu benda terbaik dalam hidup okay dan mereka-2 neh la yang sangat penting bagi aku :) membe-2 aku juga la yang bakal jadi pengapit aku nanti . HAHA .

to : awie , nad , ayu , wanie , syikin and sume-2 la yang rasa dye kawan aku , terima kasih sangat :)

No comments:

Post a Comment