Sunday, 15 May 2011

dunia baru =__=

  1. assalamualaikum ;) tak jawab dosa , kalau jawab sayang ;))
  2. setelah sekian lama akhirnya blog neh berjaya jugak dilahirkan ;) ramai sangat yg soh aku buat blog setelah aku menyemakkan note2 kat fb ngan kisah aku ;) btw , terima kaseh kpd sape2 yg baca note2 tu yea ;) kerjasama anda sangat dihargaii ;) as we know , dunia blogging nie still baru ntok aku ;) so sape2 yg nak tunjuk ajaq aku tu silakan yea ;) tujuan aku buat bnde alah neh ? ntok share story mory ngan hampa2 semua ;) aku menyendiri sekarang neh dan aku perlukan tempat ntok meluahkan apa yg terbuku dalam hati *mmg sastera gila* ;D btw , thnx a million ntok membe aku yg tersayang yg tlg buat blog ntok aku ;) thnx Noridayu Bt Murad ;_ sayang ang oke ! so guys ,, tersebutlah kisahh ,,
  3. bersambung ......... assalamualaikum ;)

2 comments:

  1. finally ! kak lea ! dah ada blogg maa ! huhu gud3 !!! :))

    ReplyDelete
  2. hehee , finally kan ;) thnx eyqa ;) hehee

    ReplyDelete