Monday, 16 May 2011

hari yg sangat bermakna ;)

assalamualaikum ! tak jawab dosa kalau jawab sayang ;) hehee =_= apa yg bermakna sangat tu agak2 kan ? menang loteri ka ? dapat tgk wayang ka ? ceng skola beramai ramai ka ? ,, khurafat semua tu yea ;) hahaa , hampa cuba la teka sendiri apa yg bermakna ttg hari nie ;) 16 may 2o11 ? birthday membe hampa ? bukan laa ;) aku bukan kenai pun sape membe hampa ;) oke la , bagi pelajar2 sekola tak kesah la skola tadika ka , skola rendah ka , skola menengah ka mesti hampa tau punya kan ;) arini HARI GURU laa ;) *GURU PENJANA TRANSFORMASI PENDIDIKAN NEGARA* ,, aku just nak share apa yg berlaku kat skola aku arini sempena ari yg bermakna buat cikgu2 neh ;) awal2 pagi , kami ada perhimpunan ;) selalu mmg ari isnin ada perhimpunan pun kat skola aku ;) setelah dirasmikan oleh PUAN HAJAH SHARIFAH , bermulalah aktiviti yg menggelikan usus , hempedu dan juga hati kami2 semua ;) selepas acara memberi hadiah2 kepada guru oleh pelajar senior kita iaitu ahbang2 and ahkak2 form six , turn kita ntok bermain ;) kebanyakkan cikgu2 perempuan turun padang ,, tapi cikgu2 lelaki takde pung =__= hm , tak kesah la ;p dah puas gelak tawa kat padang ,, geng form 5 ada game bola jaring ngan cikgu2 ,, dukacita dimaklumkan yg cikgu2 menang game tuu ,, depa terer main bnde alah tu ;) act , budak2 tu saja jea kasi chance cikgu2 tu menang ,, nama pun hari guru kan ;) then , masuk dewan ade la depa2 tu buat persembahan ;) ada jugak ckgu yg buat show sekali contohnya CIKGU KAMARUDDIN , PENGETUA , CIKGU NORIZAH , CIKGU PUVANA , and beberapa org cikgu lagi ;) mmg gempak + sporting oke ;) yg aku nak bangga kat sini la kan ,, budak yg pendidikan khas pun buat show nyanyi lagu abg aku a.k.a MAHER ZAIN ;)) pastu kan , sesi anugerah cikgu popular ;) kelas gitewww ,, hahaa , hampa ada ? takdeeee ;p btw , tahniah too budak2 PRA U SMKJ sebab arrange ntok hari guru neh ,, terbaikk walaupun ada sikit masalah teknikal ;) normal oke ;)

p/s : selamat hari guru ntok cikgu2 TASKI ABIM KULIM ,, cikgu2 SK SRI KULIM ,, cikgu2 SK TAMAN JELUTONG and the last one , cikgu2 SMK JUNJONG ;) selamat hari guru jugak ntok aku yg bakal jadi cikgu , *perasan* ;) oke la , cukup2 la neh kan , bye hampa ;) assalamualaikum ;) keep smiling ;))

4 comments:

  1. hamboi2 . suka betol ea . tkpa2 ,SELAMAT HARI GURU :)

    ReplyDelete
  2. terbaik ar.. pas ni buat la chat box.. lagi best..

    ReplyDelete
  3. chatbox ? insyaallah akan dipertimbangkan ;) btw , mekaseh yea ;)

    ReplyDelete