Friday, 17 June 2011

angan2 cik sepet =_=

assalamualaikum semua , kalau tak jawab dosa kalau jawab syg ;) alhamdulillah , maseh ramai yg syg aku ,, first of all aku nak share aktiviti aku arini ,, nothing yg best , just biasa2 jea , kuaq ngan geng hot stuff (; then balik umah ,, tgk2 mak aku balik kampung ngan adeek2 so tinggal lah aku dan abg aku yg tersayang kat umah ,, cuti skola yg memboringkann ;( xsuka bak angg ;(

awk , awak ,, nak tau tak apa angan2 aku tu ? hahaa .. just angan2jea , taktau la jadi kenyataan ke dak ,, rasanya tak kott ,, ehhee ;) korang kenai NAJWA LATIF dak ? ANA RAFFALI ? depa neh diangkat sebagai artis from utube kan ? kan ? teringin nak jadi mcm depa ,, rakam , nyanyi , then upload ,, hahaa ,, mau2 ,, walaupun sore saya tak sesedap mana tapi tak salah kan nak mencuba ,, kan ? kan ? pastu sama2 la kita tgk bape ramai yg nak maki aku sbb sore aku tak sedap ,, ahhaa

one day aku nak try rakam lagu then upload kat utubee ,, huhu ,, saja syiokk la weh ;) tapi malangnya aku takde kehebatan men gitar mcm depa tuu ,, hukk ,, aku takde bakat pun bab2 men gitar nehh ,, bakat menyanyi tu ada la jgak sebab dluk pun mak aku menyanyi ,, kemana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi kannn ? :DD *kisah betuii*

tadi aku bukak youtube then try search AJEK HASSAN ;) makk aii ,, sore dye best ,, mmg betuii2 ada sifat kelakian ,, hehee , betuahnya dye dapat kurniaan sore terbaik dari PENCIPTA ;) kalau la aku ada halkum mesti sore aku mcm dye ,, hahahaa :D *jangan jeles* bagi aku la kan sore dye terbaikk ,, bagi ampa taktau la kan ,, kalau ampa sekepala ngan aku ampa akan setuju ngan opinion aku :D give me ten ;) doakan la angan2 aku tu menjadi kenyataan naa , loveyouguys *gedik tahap tenuk*

p/s : kot2 la ada sape2 yg nak jadi pensupport aku untuk menghasilkan rakaman lagu neh ? hahaa , pape t koling2 naa ;D bye2 hampaa , assalamualaikum ,,

2 comments:

  1. jgan resau . aku sentiasa sesuporrt ang . :)

    ReplyDelete
  2. mekaseh weh , sila kasi support banyak2 please ;) hehe

    ReplyDelete