Saturday, 18 June 2011

selamat hari bapa 2011 ;)

assalamualaikum , arini nak update pasai hari bapaa ;) selalu sambut hari ibu jea ,, tak adil la kan ? ayah pun berkorban ntok kita jugakk , beliau la yg nak bagi nafkah ntok bini and anak beranak beliau kan ,, susah payah beliau bangun awai2 pagi then p keje ,, pastu bila dapat gaji , kebanyakkannya gaji beliau diberikan kepada bini nya ntok kegunaan harian ,, kadang2 tu duit ntok dye bukannya mencukupi ntok beliau ,, tapi beliau takkan nak btau korang kan ? dye taknak family dye resau ,, bagi dye kalau dye tak makan takpe asalkn anak bini dye dapat makan ;) cer sekali ampa p tanya ayah ampa ,,

si anak : ayah ada cukup duit tak ntok kegunaan ayah ?
si ayah : cukup ;)

saya boleh janji yg dye takkan berterus terang dgn hampa , bukan niat dye ntok menipu tapi dye terpaksa =_= besarnya pengorbanan seorang ayah ;)  dan besar jugak pengorbanan si ibu ,, tak dapat kita nak balas jasa depa sepanjang hidup kita ,, mereka hanya nak lihat kita berjaya dan semua tu sudah cukup ntok depa ,, depa tak mintak pun anak2 bayaq balik apa yg depa dah bagi sepanjang hidup si anak ,,

SELAMAT HARI BAPA to ABD WAHAB BIN ABD MAJID ,, iloveyou so much ,, you are the best lha , sumpah ,, sangat baik dan tak suka marah anak2 , tu yg terbaik tentang sajen wahab neh ,, hahaa ,, yg syiok nya , beliau berdisiplin dan on time ,, pernah sekali tu kami nak p pertunangan sedare kami ,, kami neh dari pihak lelaki la ,, tggu punya tggu keluarga pihak lelaki ngan lelaki yg nak betunang tu pnya lah lambat , then dye kata *jum kita p dulu ,, lambat sangat depa tuu , janji pkol bape skg pkol bape * ,,

aku pun agak terkejut sebab kami mana tau umah tunang kawan tu then dye soh gerak dluk , tak ke gelabah bewakk ,, buatnya silap umah ,, rugi minyak jea kan , hahaa , so sape2 yg bakal jadi tunang aku ke , bakal suami aku ke , please be punctual ,, hahaa ,, *gedik tak hengat* ,, kalau polis tu polis jugak la kan ,,

papepun , selamat hari bapa yea to semua bapa2 yg ada kat malaysia neh ,, jadilah bapa terbaik macam bapa aku ,, *jangan jeles*

p/s : cukup la tu kan ,, nanti hampa sengal plak baca banyak2 ,, ehhee , btw , selamat hari bapa ntok ENCIK MURAD , ENCIK JAKI ,  ENCIK MD NOR , ENCIK SAIDIN dan ENCIK BARUDDIN ;) assalamualaikum semua ;)

1 comment:

  1. haihhh . nma bapak i tuu . wahhh . gelemer lha bapak i . sukasuka . hehe . :) btw selamat hari bapak bwad sajen wahab jgak oke .

    ReplyDelete