Thursday, 23 June 2011

tudung tu tak payah nak hana tajima sgt bole tak ?

whatefakkk ! hahaa , amek kau ,, ada plak admin yg buat page neh dalam fb *tudung tu tak payah nak hana tajima sgt bole tak ?* ,, cetek sgguh pemikiran mereka2 tersebutt ,, kesian ,,

bukan niat ntok memaki admin tersebutt tetapi open your mind sedikit la wahai manusia yg aku tak tahu namanya ,, oke ,, macam yg hampa tahu la kan ,, HANA TAJIMA neh ikon ntok wanita2 bertudungg ,, bagi aku la kan ,, bagi hampa taktau la ,, tak kesah pun aku ;p





salah ke kalau nak bertudung ala2 hana tajima neh ? salah ka ? habaq mai sat ,, selagi aurat tak terdedah ,, selagi tak melampau ,, aku rasa tak salah so kenapa nak pandang pelikk ? apa ? tak penah ke tgk owg pakai pelikk2 ckit ? tu la pemikiran org malaysia ,, pantang nampak bnde yg indah sikit mula la tak suka la , apa la ,, dunia2 ,,

neh ,, cheq nak habaq mai kat hampa ,, takkan org yg free hair jea boleh bergaya ,, boleh berfesyen ? apa ingat kami2 yg bertudung neh takleh nak bergaya ? kami pun ikot peredaran fesyen terkini ,, dah bnde tu lawa , tak salah kalau nak ikott ,, yg tak pakai tudung tu takmau plak hampa nak pandang pelik sampai kerutt kening2 sampai nak bercantum dahi kan ?

so ,, bukak la otak tu seluas dan sekembang yg boleh yea ,,  sory kalau terkasar ,, hehee ;) peace yaw !malaih nak cakap bnyk ,, cemuihh doe !

nah ! amek gambaq neh buat penenang hatii ,, hahaaa ,,



 p/s : assalamualaikum ! ;))

2 comments:

  1. terima kaseh cik ekin ,, heheee (: loveyou oke :D

    ReplyDelete