Tuesday, 21 June 2011

arini saket , ada flu sikit2 and ada tanda2 mahu demam ,, suka gila ! bukan selalu aku nak demam , selalu saket tulang belkang la , pening kepala la ,, semua tu penyakit yg mencabar sikitt , demam and bla2 neh penyakitt ringan2 ,, hehee ,, mcm biasa , tiada yg best berlaku harini ,, suasana pun suam2 kuku sahaja ,, tapi maseh boleh senyum2 ;) tak tahu nak update apa sebenaqnya sebab sekarang neh agak tekanan dengan folio seni ,, omgieee =_= bila nak abeh taktau ,, blank ckitt bila cakap pasai folio ngan hasil yg perlu kita lukis atas cawan tuu ,,

oke , meh aku cter secara detail ,, tugasan yg aku pilih ntok folio neh number 8 kalau tak silap ,, ia berkaitan cawan ngan piring ,, nak buat helemet tapi mcm tak sesuai ,, mana nak curi helemet lagi kan ,, takkan nak beli yg baru ,, yg shining2 lagii ,, yg silauu lagi kan ,, rugi2 ,, so disebabkan jantina memihak kepada gadis , so kami budak2 perempuan neh pilih la cawan ngan piring ,,

apa yg kami kne buat atas cawan ngan piring tu ? macam biasa aku tanya so aku jawab la kan ,,  kami kena lukis corak flora dan fauna ,, lukis jea la apa yg hampa nak lukis pun kan ,, tak kesahhh ,, semalam p la beli cawan ngan piring tu , satu sett 6 hengget ,, murah la tu kan ?? hehee ;) lepas cikgu duk terang2 tu ,, baru harini aku dapat idea ,, haaaa , aku tau dah apa yg aku akan conteng kat cawan ngan piring aku nanti ,, waitt and see ,, seharian aku buat research pasai design2 yg hendak dilukis tu ,,

cikgu kata kalau boleh design tu biaq la simple dimple and tak susah ,, beliau takmau kami menyusahkan diri dgn melukis bnde2 yg susah ,, sebab beliau tahu tahap kemampuan kami semua ,, terima kaseh ENCIK ASRI ,, we loveyou oke ! ;)) aku menat bab2 lukis neh tapi sayangnya bakat takdeee ,, hampa adee ? to budak2 class : kalau tak suka ngan subjek seni tuu , tayah la banyak bunyii sangat ,, kadang2 nek rimaih aku dengaq ,, buat sudah ,, neh mulut lagi mau banyak cakap ,, tampaq kepala buta kott ,, kalau tak suka ,, awat tak drop masa kita isi borang SPM aritu ? huh ! ingat oke , yg cikgu tu tak penah paksa kita amek seni oke ,,



p/s : tak suka tara mana pun , buat yg terbaikk ,, sebab sume bnde neh ntok kejyaan SPM kita jugakk ,, buat ekot kemampuan oke ,, assalamualaikum ,, ;)

1 comment:

  1. macam kteorg punya tajuk duluk..hihi..yang beza kena buat bekas serbaguna..whatever it is gud luck!!

    ReplyDelete