Tuesday, 14 June 2011

sygs cikgu ketat2 (bengkekkk)

assalamualaikum hampa , bersua kita kembali walaupun tidak bertentang muka ;D * betui ka ayat aku * oke , as budak skola , aku kena la bngun awai kan ? nak mandi apa sume , then p skola sbb nak mengadap cikgu2 tercinta dan tersayangggggg ;) arini aku rasa agak liat ntok ke skola ,, bangun pun lambatt , pasepa taktau la kan ,, sebelum aku p skola , aku p ambik adek aku dluk then p skola together ,, 

sampai2 kat skola kan , aku tgk depan pagaq skola punya la ramai owg , da la kepala brain aku neh dah blur sebab aku tatau apa yg berlaku ,, gua ingat JPJ ,, ketaq gak aa ,, hahaa ,, aku ada lesen oke , jgn duk pikiaq bukan2 :D depan pagaq tu aku tgk cikgu2 lelaki and pengetua duk buat comeii ,, bertambah blur aku ,, yg aku tak paham , awat depa2 parking moto kat luaq pagaq skola ? bederet plak tu ? 

dgn tak cerdiknya , aku pun join la depa parking moto kat luaq (depan pagaq skola) , mana la tau kott2 pihak skola buat HARI PARKING MOTO KAT LUAQ SEKOLAH ,, mana la nak tau kan ,, kita bukan tuhan , lepas aku turun dari PJX aku , aku tanya abg PRA U (faiz) ,,
cik sepet : awat parking moto kat luaq ?
abg faiz : pelajar2 yg takde sticker skola takleh parking kat atas ,,
cik sepet : huh ? &*&**&%$%Y (mencarutt)

sampai ati cikgu nak tahan moto kami kat luaq skola , cemana kalau moto kne curikk ? cemana kalau kucing yg nokharomm menenggek kat moto kami ? cemane kalau ujan satgi ? cemana kalau helmet kami kne curikk ? takkan nak pakai buah kelapa kat ataih kepala kott ,, kesian kott ,, hukk ,, yg membara budak2 yg dapat parking kat dalam skola tu boleh duk buat muka bangga sbb dapat parking kat atas ,, celaka ,, hahaa :D patot la aku tgk membe aku balik umah ,, sbb tak dapat parking dalam skola ,, haih ! 

setelah tu aku bertekad dengan jitunya ,, nek ke bilik guru dan beli sticker tuu ,, tak sanggup kott nak biaq PJX kat luaq ,, aku syg moto la , bodo ,, punca sgguh ! sambil otw nak nek tu berbakul jugak la aku menambah dosa yg sikitt nehh ,, tanda tak puaih hatii ,, hehe ,, nak beli sticker tu pun kne RM 2 hengget malaysia ,, moto punya pasaii , aku pun beli la ,, sat nak tunjukk gambaq sticker yg dibanggakan tuu ,,

neh la bnde alah tuu ,, pasnie sume tawu la aku neh budak skola mana ,, adehh =_= tiada lagi rahsiaaa ;( nampak apa yg depa tulih tu ? PROGRAM SEKOLAH SELAMAT ,, act , depa nak make sure budak skola neh selamat ,, selamat dari segi apa pun taktau la kan , jgn tanya aku , p tanya pihak skola naa ;)


p/s : takat neh jea kott ,, papepun , thnx cikgu =_= hukkkkk ;p mmg sygggggggg cikgu kewtat2 ,, :D assalamualaikum ,,

No comments:

Post a Comment