Sunday, 3 July 2011

budak baru ? hm ;)

assalamualaikum ahli2 syurga sekalian ,, hehee ,, harini iylia nak cter pasai apa taktau ,, takde apa yg berlaku harini ,, and saya taktau apa yg berlaku kat skola sbb saya tk p skola :DD baik kan saya ? mesti mereka2 rendu kat saya ,, terharu rasanya ,, huii =_= sebab apa tak p skola ? malas ? choyyy ! mulut jgn busuk sgt la kan ,, ada sebab saya tak p skola =_=

sakit sgt badan saya harini ,, malaih rasanya nak bergerakk =_= kenangan sgguh =_+ tadi p jogging2 jup kat mengkuang demmmm ;) tenang jiwa aku p sana walaupun tempat tu bersepah ngan kenangan ,, imissyou sayang :DD nyampah ka ? kesah aku ;p eh , aku dapat budak baru dalam kelas harini ,, tapi aku tak sempat nak bersua muka ngan minah tu lagi ,, katanya lawa minah tu ? hm ,, tak kalutt ,, lawa tak lawa tu belakang cter ,, asalkan tak buat kepala dalam kelas sudah :DD

ganaih dak ayat aku ? nampak gengster dak ? :DD hm ,, heran aku nape budak tu diserapkan dalam kelas aku ,, adehh ,, takkan cikgu2 taktau yg kelas aku tu dah mempunyai budak yg dah cukup ramai ,, yg ada sekarang pun tak larat nak handel ,, hm =_+  lagu mana pun takpe la cikgu2 oii ,, asalkan bahagia =_=

okay la , takat neh jea la kan ,, malaih nak update panjang2 ,, sakit tgn la bodo ;p maap kerana terkasaq ;) see you minah ;) watch out girl ! ;DD

p/s : assalamualaikum ;)

No comments:

Post a Comment