Saturday, 2 July 2011

larian 1murid 1sukan 1malaysiaa ;)

assalamualaikum korangg ;) speaking kl sekali sekala takpa kott ;) today  kami2 ada larian satu murid satu sukan satu malaysia kat skola tadi ,, gila babeng punya syiokk ,, hehee ;) hampa ada ? takdeeeee :DD terma kaseh la kepada abah najib razak sebab buat program mcm neh :DD rasa bebas gila kott ,, all out jea sume ,, takde sesi cover mengcover , *terbaik* ;)

first2 tu ,, p skola around pkol 7.15 cemtu ,, today kena p awai sebab nak kne p daftar kat padang dlukk ,, then ambik number masing2 ;) neh number2 budak hott stuff aku ;)






comeii2 la depa nuh ,, adeh :)) lepas dapat number bagai ,, kami start larian tepat jam 7.45 bagi seluruh malaysia ;) taktau la nape depa soh start pkol 7.45 ,, tapi as a budak skola , kita follow sudah ,, jgn byk bunyikk ,, baru berkat ,, eceh :DD lari pusing padang jea then pusing skola ;) kira okay jugak la kan ,,

pastu kan awak ,,kita buat senamrobikk ,, part neh la yg paling syiokk ,, cikgu2 sume sporting gila kott ,, lagi sporting bila budak2 lelaki kelas aku dengan muka tak segannya ,, depa p menari kat depan ngan kak aza ,, yg tu lagi terbaikk :DD jgn sangka budak2 nakai mcm depa takleh nak memeriahkan suasana :) abg ,, you so cute masa join kak aza menari ,, hahaa ,, chilex okayy ;)

then ,, rehatt sampai 10.30 kot kalau tak silapp ,, then tiba lah aktiviti yg di tunggu tunggu ,, acara permainan tradisional ,,  contohnya : main congkak ,, galah panjang , tuju selipar la hape la ,, mcm2 la ,, time neh sume berkumpul kat padang ,, takde plak budak2 yg lari balik :)  memang rasa bebas gila kat padang harini ,, takde cikgu yg nak mengarah la apa la ,, aktiviti kami bebas ,, sebebas bebas nya :DD hilang keserabutan dalam kepala brain ;)

kan best kalau buat aktiviti mcm neh sebulan sekali ke , seminggu sekali ke kat skola masing2 , kan ? kan ? ;)) tadi geng2 aku sume men galah panjang ;) best sangatt ,, hampa tau dak cena nak men galah panjang ? aku nak explain pun tak reti ;) hehee , kami join ngan budak2 form4 maju ,, tak larat gelak men ngan depa ,, semangat kuat sgguh budak2 tuu ,, ligat nak mampuihh ,, tapi yg penting ,, kami menang ! :DD sorry to say sygs ;))

masa kami men galah panjang tu ,, ada la seorang wanita yg cute mute dengan baju merahnya datang nak join kami men galah panjang ,, bukan men lagi beliau larii ,, wanita itu adalah pengetua SMKJ ;) terima kaseh pengetua ;) hm . kebanyakkan budak lelaki men tuju selipar ,, tapi depa2 tak guna selipar ,, guna kasut skola ,, kena tang pala tu ,, memang bengongg kott ,, men tuju botol pun ada ,, selipar yg hendak di baling tu digantikan dgn botol air ,, selamat sikit la kott ,, hahaaa ,,akhirnya ,, selepas aktiviti2 tersebutt ,, kamu pun pulanglah pada pkol 12.30 ;)

btw , terima kaseh cikgu2 dan pelajar2 SMKJ ;) hampa terbaik ,, aku akan rendu sume neh bila aku dah abeh skola nantii ;(( aku akan ingat tarikh arini sebab harini kenangan terindah dan terburuk bagi aku dan ayu =_= ayu , neh kenangan kita ,, jgn resau pasal aku ,, make sure hang okay ;)

No comments:

Post a Comment