Wednesday, 13 July 2011

err , dah tahu eh ? okay la , kita sama2 terima hakikatt ;)

untuk *anda* kat luar sana , *anda* dah tahu kebenaran nya bukan ? yea , saya mintak maap =_= tak kisah la kalau nak marah ka apa ka , saya terima ;) yea , saya terima dgn hati terbuka ;( insyaallah ;) semua yg berlaku ada sebab musabab nya sendiri ,, dan saya rasa anda paham ,,

ntok kebaikan kita bersama =_=  again , so sorry =_= saya sayangkan persahabatan kita  =_= dan saya bertuah sebab ada anda sebagai kawan saya time senang dan susah saya ,, anda selalu buat saya senyum ;) terima kaseh yea ;)

untuk awak yg saya syg : saya kuat bila awak kuat ,, saya berani tempuh kebenaran yg terbongkar neh bila awak pun berani tempuh ;) yea , saya syg awak ,,  lega hati rasa bila semua dah tahu hal sebenar so kita berdua takyah nak risau apa lagi kan ,, tak kisah la apa penerimaan depa , yg penting kita tak kacau sape2 ,, tu yg awak cakap kan ? saya ingat ;)) hehee

harapan awak ngan saya tinggi kan ,, awak nak kita sama2 berjaya ;) insyaallah ,, kalau ada usaha ada la kejayaan ;) bila ada kejayaan , harapan akan menjadi kenyataan ,, nampak ? hahaa :DD

p/s : assalamualaikum ;)

No comments:

Post a Comment