Thursday, 28 July 2011

harini dalam sejarah =='

wassup ;) dan assalamualaikum ;) nak update pasal perlawanan antara malaysia dan singapokk ;p oke , secara betulnya memang malaysia kalah dengan negara singa yg tak mcm singa tu dengan agregat 6-4 ;) huh ! api kemarahan sedikit membuak .

btw , tahniah safee sali sebab menjaringkan satu gol ntok perlawanan yg mendebarkan harini ;) tahniah2 ! ;) yg tak syiokk nya safiq rahim tak dapat main ntok game kali neh sebab beliau dikenakan kad merah pada perlawanan yg lepas . jawatan captain pasukan disandang oleh safee sali . leader yg bagus . aku rasa la kan , kalau safiq rahim men game malam neh , confirm gempak kan ? =='

pengadil2 dari jepun tersebut pun aku rasa mcm depa bagus jea . depa straight even kadang2 depa tak nampak apa yg berlaku ataih padang tu . padang pun dah tak nampak mcm rupa padang .

part paling bodo : apa yg bodo ? pemain2 singapura itu sendiri yea . sebab ? sebab mereka cuba melengahkan lengahkan masa yg telah diberikan . nampak sgt mereka takut dengan malaysia . bila depa cuba lengahkan masa , malaysia tak dapat jaringkan banyak gol bukan ? sangat bodo strategi mereka . pastu boleh plak duk buat sakit kerap2 , mcm pondan la . puihhh !

sedikit kasaq la plak kan ? aku jusat kurang puaih hati dengan cara permainan singapondan tu . depa tak main secara adil .

p/s : anyway , good job harimau malaya . malaysia tetap di hati ;) never give up okay ;) kalah menang adat permainan . yg penting hampa main secara elok dan tidak seperti pemain dari negara pondan tersebut ==' bergantung la hampa dengan pemain import hampa tu singapokk . apa pun tak boleh . mengharapkan org luar jea baik tak payah main . buat malu negara sendiri okay . hahaa :D assalamualaikum ;)

No comments:

Post a Comment